Ærø på cykel    English                 Deutsch


Facebooklogo
Mød os på facebook - læs om andres mening og skriv om dine egne oplevelser her
Cykeloplevelser på Ærøcykler på tur
   

Udvidede Services  

I forbindelse med din cykeltur på Ærø tilbyder bike-erria følgende ekstra services, som kan bestilles separat.

BIKE DROP
   Hvis du ønsker at få leveret de lejede cykler på din ferieadresse, så de står klar når du ankommer, klarer vi det for dig. Når cykellejen er slut, kan du på samme måde få hentet dine cykler på adressen.   Pris for denne service er kr. 400,00 per levering og afhentning - skal bestilles senest 48 timer før lejen begyndes.

   Ønsker du benytte BIKE DROP - skal du sende os en e-mail ved at klikke
her. Du kan også ringe på 40 46 66 75. Vi kontakter dig hurtigt.

LEJ & DROP
   Ønsker du at leje cyklen i én by og aflevere dem i en anden, har du brug for vor rent & drop service. Vi henter cyklerne på det aftalte dropsted og leverer dem tilbage til udlejer. Pris for denne service er kr. 400,00 per per levering og afhentning - skal bestilles senest 48 timer før lejen begyndes.
   Ønsker du at benytte LEJ & DROP - skal du send e os en e-mail ved at klikke
her. Du kan også ringe på 40 46 66 75. Vi kontakter dig hurtigt. 

BAGAGE DROP
   En cykeltur uden en kuffert med ekstra skiftetøj kan for nogle være en minimalistisk oplevelse. Foretrækker du en mere bekvem cykeloplevelse, tilbyder vi at hente din kuffert og bringe den til dit næste overnatningssted. Pris for denne service er kr. 400,00 per levering og afhentning - skal bestilles senest 48 timer før service ønskes.
  
Ønsker du at benytte BAGAGE DROP - skal du sende os en e-mail ved at klikke her. Du kan også vælge at ringe til os på 40 46 66 75. Du bliver hurtigt kontaktet af os for nærmere information.

Vil du til turist-erria.dk hjemmeside - så klik her

 

 

Køb cykelbogen her